Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 12:37 AM
ÇaKuÇ-DaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ÇaKuÇ-DaS ÇaKuÇ-DaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Deneme Moderatör

Teşekkür Sayısı: 1,137
255 Mesajda 442 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 46
ÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond reputeÇaKuÇ-DaS has a reputation beyond repute

Alıntı:
Ey seva tari.Ka zarokatiyamin. Ev bihara rengin, ev xeyelen xemgin
Ey Karanlık Geceler! Nerede Çocukluğum, Renkli Baharım, Efkarlı Hayllerim

Alıntı:
Ey mirina cavres. Ti zani ev çend sale ez be warim.
Ey Karagözlü Ölüm! Biliyor musun ki Kaç yıldır Vatansızım?

Alıntı:
rojamin rese. ez nikarim derdi bist sala ji te veserim.
Güneşim Karanlıktır.. Senden Saklayamam yılların Derdini.

Alıntı:
Rojamin tarineke ey xeyalan be bext. Ma cima cavete res buye ey dilimin. Ma tu na bini ev tenitiya ser cavimin.
Güneşimi karartmayın ey bahtsız hayaller! Neden Gözlerin kararmış Ey gönlüm! Gözlerimdeki yalnızlığı görümüyor musun?

Alıntı:
Ka werin. Werin mirina min bibinin. Ez mirim LI bedenamin. gule hevt reng candiye. Ey sehre dur. Ey sehre tenitiye
Hadi Gelin Ölümümü Görün. Ben ölürüm, lakin bedenimde yedirenkli güller filizlenir. Ey uzak şehir! ey yalnızlıkların şehri!

Alıntı:
Ez mirini axa teme. Ez evdale zaroke teme. Min ji birneke.Min ket ji birneke. Li tu herdem bizana.Ez hesreta te di nav dili xweda bigirim...
Toprağına ölüyüm ben. Çocuklarının abdalıyım ben. Beni unutma. Hiç unutma. Ve her zaman şunu bilki, hasretini gönlümde tutuyorum.

buyur heval

Şehit Gerilla İHSAN FETAHİYAN

GEROKA Bİ KURDî DAXİN(KÜRTÇE MOZİLLA FİREFOX İNDİREBİLİRSİNİZ)

[Sadece Kayitli Üyeler Linkleri Görebilir. Kayit Olmak Için Tiklayin]
ÇaKuÇ-DaS Adlı Üyemize Teşekkür Edenler 2